ragge?


överlevnadstips

den kan slå till mot oss när som helst, likt en tsunami sköljer den över oss utan förvarning, hungern. och eftersom jag själv också ibland trillar i båten tänkte jag bjuda er på några matnyttiga tips:
 
- ha alltid en gaffel i väskan, eller nära till hands. även en sax kan vara bra att ha, ifall födan är svåråtkomlig.
 
- var inte kräsen, det mesta går att äta. det gäller bara att ha ett öppet sinne, tänk utanför lådan o testa dig fram.
 
- släng aldrig mat, då kommer du till karmafallet, precis som jossi i bröderna lejonhjärta. spy hellre upp den senare, då har du iallafall kännt smaken av den (två gånger)
 
- få andra att tappa aptiten, exempelvis genom att prata om äckliga saker, o ät sedan upp deras rester.

- ät i förebyggande syfte samt gör som våra gnagande små vänner; hamstra när möjligheten finns (speciellt när det är gratis). du får alltid plats med en extra köttbulle i väskan.

ännu en helt ny karriär

det hör inte till vanligheterna att jag använder ord som varierande o utmanande om mitt jobb. men efter de senaste två dagarna är jag fullt beredd att ta till dessa adjektiv när jag nästa gång ska ge en målande beskrivning av mitt meningsfulla arbete. i vanliga fall består arbetsuppgifterna i att trycka på en knapp. knapptryckandet brukar jag varva med att smsa sönder min vänner samt ibland gå på toa eller fylla på min vattenflaska. lite enformigt kan tyckas, men denna vecka har jag fått sätta tänderna i utmanande uppgifter av en helt annan dimension. jag har lämnats helt åt mitt eget öde, utan en enda arbetsuppgift. yes! så nu ägnar jag istället dagarna åt att smsa sönder mina vänner ännu mer, gå på toa eller fylla på vattenflaskan lite oftare o dessutom känna mig totalt meningslös. jag har dock redan märkt att jag börjat utvecklas avsevärt under denna tid. jag har blivit mycket snabbare på att knappa på mobilen, utvecklat en känsligare blåsa o blivit världsmästare på att försöka peppa mig själv att inte gå hem/sjukskriva mig/somna/dö.
 
precis som en gammal vän sa när han började tröttna på sin flickvän; variato delectat!
 
snart kan jag extraknäcka som hejaklacksledare

RSS 2.0